Header_passat

 

Gör skillnad i energiomställningen – köp biogasbil

Marknaden för biogasbilar ökar ständigt, såväl bland nya som begagnade person- och transportbilar. De populäraste gasbilarna på Gotland är idag Volkswagen Passat och Golf, Volvo V70, Mercedes B-klass och Opel Zafira. Den mest sålda skåpbilen är efterfrågade Volkswagen Caddy.

De senaste nyheterna på marknaden är nykomlingen Suzuki. Även Audi ökar sitt sortiment och erbjuder både A4 och A5 Sportback med gasdrift och Volvo har i november även lanserat biogasbilen V90. Se gärna i vår broschyr ”Biogasbilar” till höger för mer information om några av de olika bilmodellerna som finns.

När du köper en biogasbil hos någon av Gotlands bilhandlare och får du även tre års LägstaPrisGaranti på lokalproducerad gotländsk biogas.
Läs mer under fliken LägstaPrisGaranti.

TIPS! 
Skriv in ordet ”biogas” i sökfältet på Blocket för att få fram de begagnade biogasbilar som finns till salu på Gotland just nu.

Vad väntar du på?
Gör skillnad i energiomställningen- byt till en biogasbil du också!   Vid frågor, intresseanmälan eller  tips på hur du hittar din biogasbil? Maila oss så hjälper vi dig: info@biogasgotland.se

Bilannons-180320

Klicka här för mer information om biogasbilar hos
BilhusetVisby BilCity, Bilhandlar´n, Visby Motorcentral och Lundins Bil

 

GasbilarPaRad